Сторац-бадрожан (Сарымсақ қосылған баклажандар)
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты4 минут
Өнімдер
Баклажандар 250
сарымсақ 10
өсімдік майы 30
ақжелкен 50
қызанақ 50
дәмдеуіштер
шөптер
тұз.
сарымсақ 10
өсімдік майы 30
ақжелкен 50
қызанақ 50
дәмдеуіштер
шөптер
тұз.
Сипаттамасы Баклажандарды жуып, қабығын, сабағын және тұқымын алып тастағаннан кейін салқын тұзды суда 4-5 минут ұстайды, содан кейін баклажандарды елекке тастайды, алынған өзегін турайды, майдалап туралған сарымсақпен, ақжелкенмен, тұзбен, бұрышпен араластырады және қуырады өсімдік майы. Баклажандар алынған массамен толтырылады, ыдысқа салынады, туралған қызанақ, суық су қосылады және қақпақпен дайын болғанға дейін баяу отта қайнатылады. Қызмет көрсету кезінде шөптерге себіңіз.
Ұқсас тағамдар
Как приготовить Сторац-бадрожан (Сарымсақ қосылған баклажандар) пошаговый рецепт с фото. Время приготовления составляет 4 мин. Из продуктов вам понадобятся Баклажандар 250, сарымсақ 10, өсімдік майы 30, ақжелкен 50, қызанақ 50, дәмдеуіштер, шөптер, тұз.. Полный рецепт вы найдете на нашем кулинарном сайте Mealy.kz