Охрид стиліндегі кастрюльдегі балық
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Теңіз балығы (Жақсырақ ерш) 250
пияз 50
сары май немесе маргарин 20
картоп 80
томат пюресі 10
тұздалған қияр 40
кілегей 50
су 200
ұнтақталған қызыл бұрыш
ақжелкен
аскөк
тұз.
пияз 50
сары май немесе маргарин 20
картоп 80
томат пюресі 10
тұздалған қияр 40
кілегей 50
су 200
ұнтақталған қызыл бұрыш
ақжелкен
аскөк
тұз.
Сипаттамасы Майдалап туралған пиязды майға қуырады, кастрюльге жібереді, оған су, ұнтақталған қызыл бұрыш және туралған шикі картоп қосады. Картоп жұмсарған кезде қызанақ пюресі салынады, тұздалған қияр кесектері, туралған балық тұздалады, кілегей құйылады, кастрюль қақпақпен жабылады және пеште бұқтырылады. Қызмет көрсетер алдында шөптерге себіңіз.
Ұқсас тағамдар
Как приготовить Охрид стиліндегі кастрюльдегі балық пошаговый рецепт с фото. Из продуктов вам понадобятся Теңіз балығы (Жақсырақ ерш) 250, пияз 50, сары май немесе маргарин 20, картоп 80, томат пюресі 10, тұздалған қияр 40, кілегей 50, су 200, ұнтақталған қызыл бұрыш, ақжелкен, аскөк, тұз.. Полный рецепт вы найдете на нашем кулинарном сайте Mealy.kz