Охрид стиліндегі кастрюльдегі балық
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Теңіз балығы (Жақсырақ ерш) 250, пияз 50, сары май немесе маргарин 20, картоп 80, томат пюресі 10, тұздалған қияр 40, кілегей 50, су 200, ұнтақталған қызыл бұрыш, ақжелкен, аскөк, тұз.
Сипаттамасы Майдалап туралған пиязды майға қуырады, кастрюльге жібереді, оған су, ұнтақталған қызыл бұрыш және туралған шикі картоп қосады. Картоп жұмсарған кезде қызанақ пюресі салынады, тұздалған қияр кесектері, туралған балық тұздалады, кілегей құйылады, кастрюль қақпақпен жабылады және пеште бұқтырылады. Қызмет көрсетер алдында шөптерге себіңіз.