Палоц сорпасы
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Қой еті 180
пияз 50
картоп 50
бұршақ 40
қызыл бұрыш 2
зире 1
лавр
шошқа майы 10
қаймақ 40
ұн 10
тұз.
пияз 50
картоп 50
бұршақ 40
қызыл бұрыш 2
зире 1
лавр
шошқа майы 10
қаймақ 40
ұн 10
тұз.
Сипаттамасы Майдалап туралған пиязды майға қуырады, қызыл бұрышқа себеді, жуылған және туралған етті, ұсақталған зире мен лаврды салып, бәрін баяу отта қайнатады. Ромбтарға кесілген бұршақ дәндері мен картоп текшелерін тұзды суға бөлек қайнатады. Ет дайын болған кезде оған бұршақ пен картоп қосылады, олар қайнатылған суды қажетті тығыздыққа жеткенше қосады. Қызмет көрсетер алдында сорпа қаймақпен дәмделеді, аздап ұнмен жақсылап араластырылады.
Ұқсас тағамдар
Как приготовить Палоц сорпасы пошаговый рецепт с фото. Из продуктов вам понадобятся Қой еті 180, пияз 50, картоп 50, бұршақ 40, қызыл бұрыш 2, зире 1, лавр, шошқа майы 10, қаймақ 40, ұн 10, тұз.. Полный рецепт вы найдете на нашем кулинарном сайте Mealy.kz