Ет қосылған жасыл лобио
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты15 минут
Өнімдер
Сиыр еті (кесілген
жауырын) 220 немесе қой еті (төс еті) 260
жасыл бұршақ 210
пияз 40
жануар майы 15
сарымсақ 4
шөптер 10
бұрыш
тұз.
жауырын) 220 немесе қой еті (төс еті) 260
жасыл бұршақ 210
пияз 40
жануар майы 15
сарымсақ 4
шөптер 10
бұрыш
тұз.
Сипаттамасы Дайындалған сиыр немесе қой етін кесектерге (әрқайсысы 30-35 г) турап, тұз, бұрыш сеуіп, қақпақ астындағы қуырылған табада қуырады, туралған пиязды қосып, 15 минут қайнатады. Осыдан кейін аздап сорпа немесе қайнаған су құйылады, туралған жасыл бұршақтар салынады және дайын болғанға дейін қақпақпен бұқтырылады. Туралған жалбыз шөптерімен, кинза, ақжелкенмен, ұсақталған сарымсақпен, қара бұрышпен және тұзбен дәмдегеннен кейін лобио 5 минут қайнатылады, кастрюль пештің бүйіріне қойылады және 25-30 минут ұсталады.
Ұқсас тағамдар
Как приготовить Ет қосылған жасыл лобио пошаговый рецепт с фото. Время приготовления составляет 15 мин. Из продуктов вам понадобятся Сиыр еті (кесілген, жауырын) 220 немесе қой еті (төс еті) 260, жасыл бұршақ 210, пияз 40, жануар майы 15, сарымсақ 4, шөптер 10, бұрыш, тұз.. Полный рецепт вы найдете на нашем кулинарном сайте Mealy.kz
