Буглама (Дәмдеуіштермен бұқтырылған қой еті)
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты10 минут
Өнімдер
Қой еті 220
қой еті 10
пияз немесе жасыл 130
сарымсақ 2
ткемали 60
капсикум бұрышы 0
5
зімбір немесе шафран инфузиясы 1
эстрагон
кинза
жалбыз
аскөк
тұз.
қой еті 10
пияз немесе жасыл 130
сарымсақ 2
ткемали 60
капсикум бұрышы 0
5
зімбір немесе шафран инфузиясы 1
эстрагон
кинза
жалбыз
аскөк
тұз.
Сипаттамасы Қойды 25-30 г бөліктерге бөліп, майға 10 минут қайнатады. Содан кейін туралған пиязды қосып, жұмсақ болғанша бұқтырады, аздап сорпа құйып, зімбір немесе шафран, сарымсақ, эстрагон, кинза, аскөк, жалбыз, жасыл ткемали жемістерімен, тұз бен бұрышпен дәмдейді.
Ұқсас тағамдар
Как приготовить Буглама (Дәмдеуіштермен бұқтырылған қой еті) пошаговый рецепт с фото. Время приготовления составляет 10 мин. Из продуктов вам понадобятся Қой еті 220, қой еті 10, пияз немесе жасыл 130, сарымсақ 2, ткемали 60, капсикум бұрышы 0,5, зімбір немесе шафран инфузиясы 1, эстрагон, кинза, жалбыз, аскөк, тұз.. Полный рецепт вы найдете на нашем кулинарном сайте Mealy.kz

