Бұқтырылған тыртықтар
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Шрамы 200
сары май 20
пияз 20
томат пюресі 10
құрғақ қызыл шарап 30
ұнтақталған қара бұрыш 0
2
ұнтақталған қызыл бұрыш 0
2
хош иісті бұрыш 0
1
лавр
сарымсақ 2
зәйтүн 60
ветчина 20
тұз.
сары май 20
пияз 20
томат пюресі 10
құрғақ қызыл шарап 30
ұнтақталған қара бұрыш 0
2
ұнтақталған қызыл бұрыш 0
2
хош иісті бұрыш 0
1
лавр
сарымсақ 2
зәйтүн 60
ветчина 20
тұз.
Сипаттамасы Жартылай дайын болғанға дейін қайнатылған сиыр етінің кесектерін қайнаған майға жан-жағынан қызартып, майдалап туралған пиязды, ұнтақталған қызыл бұрышты қосып, тағы біраз уақыт өткізеді. Осыдан кейін тыртықтар қыш ыдыстарға ауыстырылады, қызанақ пюресі, шарап, қара және хош иісті бұрыш, лавр жапырағы, сарымсақ, қайнаған суға күйдірілген және ірі текшелерге кесілген қара зәйтүн мен ветчина қосылады. Өнімдерді жақсылап араластырады, жылы сумен құйып, дәміне қарай тұздайды, ыдыстарды қақпақпен жауып, ыдысқа қамырмен жауып қояды. Пеште шамамен 2 сағат қайнатыңыз.
Ұқсас тағамдар
Как приготовить Бұқтырылған тыртықтар пошаговый рецепт с фото. Из продуктов вам понадобятся Шрамы 200, сары май 20, пияз 20, томат пюресі 10, құрғақ қызыл шарап 30, ұнтақталған қара бұрыш 0,2, ұнтақталған қызыл бұрыш 0,2, хош иісті бұрыш 0,1, лавр, сарымсақ 2, зәйтүн 60, ветчина 20, тұз.. Полный рецепт вы найдете на нашем кулинарном сайте Mealy.kz