Пасуп толма
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Жасымық 20, емле 40, үрме бұршақ 20, пияз 20, өсімдік майы 30, кептірілген өрік (тұқымсыз) 20, жүзім жапырақтары 100, мейіз 10, шөптер 5, ұнтақталған қызыл бұрыш 0,2, тұз.
Сипаттамасы Пісірілген жасымық, емле, үрме бұршақ қуырылған пияз, кептірілген өрік, мейіз, шөптер, тұз, бұрышпен араластырылады. Алынған салма конверт түрінде күйдірілген жүзім жапырақтарына оралады. Толма кастрюльге қатарға қойылады, кептірілген өрік қосылады, су мен күнбағыс майы құйылады және дайын болғанға дейін рұқсат етіледі. Қызмет көрсету кезінде шөптерге себіңіз.