Орал стиліндегі қарақұмық жармасы мен саңырауқұлақ қосылған сорпа
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Картоп - 100 г, қарақұмық - 30 г, саңырауқұлақтар - 10 г, пияз - 20 г, сары май - 5 г, қаймақ - 20 г, дәміне қарай ақжелкен, тұз және бұрыш.
Сипаттамасы Қайнаған ет сорпасына аршылған, туралған картопты салып, қайнатыңыз, сосын қарақұмық, жаңа піскен немесе кептірілген саңырауқұлақтар, туралған кеспе, сары майға қуырылған пияз, тұз қосыңыз. Дайын болғанға дейін пісіріңіз. Кептірілген саңырауқұлақтарды пісірер алдында жібітеді, жаңа піскендерін күйдіреді. Қаймақ дайын сорпаға салынады, шөптерге себіледі.