Саңырауқұлақтар мен күріш қосылған буға пісірілген тауық еті
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты5 минут
Өнімдер
Сипаттамасы Құстарға (тауықтар, балапандар, қырғауылдар) рұқсат етіледі. Егер күркетауықтар пайдаланылса, оларды қайнатқан дұрыс. Дайын құс еті бөліктерге бөлінеді, сорпа тұздықты дайындау үшін қолданылады. Дайындалған жаңа порчини саңырауқұлақтарын суда қайнатады (25-30 минут). Егер саңырауқұлақтар кептірілген болса, онда оларды жақсылап жуады, 3-4 сағатқа батырады, содан кейін сол суда 1,5 - 2 сағат қайнатады. Жаңа шампиньондарды қолданған кезде оларға рұқсат етіледі. Саңырауқұлақ сорпасында құсқа рұқсат етіледі. Қызмет көрсету кезінде құс етін табаққа салады, үстіне туралған дайын саңырауқұлақтарды салады, бүйірінен буға пісірілген күрішті салып, үстіне бу соусын құяды.