Саңырауқұлақ уылдырығы (тағамдар: орысша)
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Тұздалған саңырауқұлақтар - 70 г, кептірілген - 20 г, өсімдік майы -15 г, пияз - 10 г, жасыл пияз - 20 г, үш пайыздық сірке суы - 5 г, дәміне қарай сарымсақ, тұз және бұрыш.
Сипаттамасы Бұл уылдырық кептірілген немесе тұздалған саңырауқұлақтардан, сондай-ақ олардың қоспасынан дайындалады. Кептірілген саңырауқұлақтарды дайын болғанға дейін жуыңыз және пісіріңіз, салқындатыңыз, ұсақтап тураңыз немесе ет тартқыштан өткізіңіз. Тұздалған саңырауқұлақтарды суық сумен жуып, сонымен қатар турау керек. Майдалап туралған пиязды өсімдік майына қуырып, саңырауқұлақтарды қосып, 10-15 минут қайнатыңыз. Бұқтырудың аяқталуына үш минут қалғанда ұсақталған сарымсақ, сірке суын, бұрыш, тұз қосыңыз. Дайын уылдырықты слайдпен табаққа салыңыз да, жасыл пияз себіңіз.