Сунки апур (Күріш қосылған саңырауқұлақ сорпасы)
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Кептірілген ақ саңырауқұлақтар 10
еріген сары май 10
пияз 20
күріш 30
бұрыш
шөптер (Ақжелкен немесе кинза)
тұз.
еріген сары май 10
пияз 20
күріш 30
бұрыш
шөптер (Ақжелкен немесе кинза)
тұз.
Сипаттамасы Кептірілген порчини саңырауқұлақтарын жақсылап жуады, сумен құйып, 1,5-2 сағат қайнатады. Саңырауқұлақтың қайнатпасы сүзіліп, сумен сұйылтылады. Майдалап туралған саңырауқұлақтар, күріш, қуырылған пияз, тұз, бұрыш сорпаға салынып, дайын болғанға дейін қайнатылады. Сорпа шөптерге себілген түрде беріледі.
Ұқсас тағамдар
Как приготовить Сунки апур (Күріш қосылған саңырауқұлақ сорпасы) пошаговый рецепт с фото. Из продуктов вам понадобятся Кептірілген ақ саңырауқұлақтар 10, еріген сары май 10, пияз 20, күріш 30, бұрыш, шөптер (Ақжелкен немесе кинза), тұз.. Полный рецепт вы найдете на нашем кулинарном сайте Mealy.kz

