Пісірілген сиыр еті
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Сиыр еті 270, соя соусы 5, пияз 10, жасыл пияз 10, арақ 10, имбирь 10, ақжелкен 10, аскөк 10, қант 5, жұлдызды анис, хош иісті бұрыш, даршын, қалампыр, тұз.
Сипаттамасы Артқы аяқтың целлюлозасы кішкене текшелерге (2х2 см) кесіліп, кастрюльге салынып, суық сумен құйылады және жартылай дайын болғанға дейін қайнатылады. Осыдан кейін сорпа ағызылады және дәмделмеген тауық сорпасы енгізіледі (Етті жабу керек), арақ, имбирь, ақжелкен, аскөк, жұлдызды анис, хош иісті бұрыш, даршын, қалампыр, тұз, қант қосылады және жұмсақ болғанша қайнатылады. баяу отта. Етті жасыл пияз себілген сорпамен бірге терең табаққа салыңыз. Күріш бөлек ыдыста беріледі. Дәл осындай тағамды қой немесе шошқа етінен де жасауға болады.