Саңырауқұлақтар мен бұзау еті қосылған хорба
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Бұзау еті 60, бидай ұны 20, жаңа піскен ақ саңырауқұлақтар 70, сәбіз 25, ақжелкен 15, жұмыртқа 1/4 дана, пияз 25, квас 150, шөптер 5, қаймақ 10, маргарин 10, тұз.
Сипаттамасы Бұқтырылған саңырауқұлақтар қайнаған ет сорпасына салынады, жолақтарға кесіледі, сорпа қайнатылады, кеспе, қуырылған көкөністер, тұз салынады, ал дайын болғанға дейін бірнеше минут бұрын - квас. Чорба қаймақпен бірге беріледі, етті табаққа салып, шөптерге себіледі.