Угро "Тәжікстан"
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Котлеттер үшін: қой еті 120, пияз 10, жұмыртқа 1/6 дана., су 8, тұз, дәмдеуіштер, кеспе үшін: бидай ұны 30, жұмыртқа 1/6 дана., су 65, картоп 100, бұршақ 25, пияз 40, қой майы немесе май 10, шие өрігі 10, қатық 30, кинза 10, дәмдеуіштер, тұз.
Сипаттамасы Алдын ала суланған бұршақ қайнаған сорпаға салынып, 50-60 минут қайнатылады, содан кейін үлкен текшелерге кесілген картоп салынады, қайнатылады, жуылған құрғақ шие өрігі, 5х2 см гауһар тәрізді кеспе, қуырылған пияз, тұз, бұрыш қосылады және пісірілгенге дейін қайнатылады. . Бұқтырылған ет фрикаделькаларымен бірге беріледі, оларды домалақ пен шөптермен дәмдейді.