Толтырылған бауыр
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сиыр немесе қой бауыры 180
пияз 30
сәбіз 30
сары май 15
тұтқыр қарақұмық ботқасы 50
лизон үшін: ұн 3
сүт 5
жұмыртқа 1/4 дана.
тұздық 50
дәмдеуіштер
тұз.
пияз 30
сәбіз 30
сары май 15
тұтқыр қарақұмық ботқасы 50
лизон үшін: ұн 3
сүт 5
жұмыртқа 1/4 дана.
тұздық 50
дәмдеуіштер
тұз.
Сипаттамасы Бауырды ұзына бойына кесіп, етінің бір бөлігін кесіп, пайда болған ойықты тартылған етпен толтырып, шеттерін шпагатпен тігеді. Фаршты келесідей етіп дайындайды: тұтқыр қарақұмық ботқасы қайнатылады, оған пияз, сәбіз, бұқтырылған және туралған бауыр, тұз, бұрыш, лимон қосылады. Толтырылған бауыр тұздықпен құйылады және дайын болғанға дейін бұқтырылады. Шөптерге себілген өз тұздығымен беріледі.
Ұқсас тағамдар
Как приготовить Толтырылған бауыр пошаговый рецепт с фото. Из продуктов вам понадобятся Сиыр немесе қой бауыры 180, пияз 30, сәбіз 30, сары май 15, тұтқыр қарақұмық ботқасы 50, лизон үшін: ұн 3, сүт 5, жұмыртқа 1/4 дана., тұздық 50, дәмдеуіштер, тұз.. Полный рецепт вы найдете на нашем кулинарном сайте Mealy.kz