Томат соусындағы қаз бауыры
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақытыминут 1 минут
Өнімдер қаз бауыры 350-400, сары май 40-50 г, томат тұздығы 1 1/2 кесе, ұсақталған күріш ботқасы 4 кесе, үгітілген сары ірімшік 1/2 кесе, дәміне қарай тұз, бұрыш, туралған ақжелкен.
Сипаттамасы Дайындалған құс бауырын күйдіріп, тұз, бұрыш қосып, табаға маймен қуырыңыз. Томат тұздығын құйып, 1-2 минут қайнатыңыз. Ұнтақталған (ыстық) күріш ботқасын үгітілген ірімшікпен араластырыңыз, слайдпен табаққа немесе табаққа салыңыз, ортасында үлкен шұңқыр жасаңыз және оны бауыр мен тұздыққа толтырыңыз. Ыдыстың үстіне майдалап туралған шөптерді себіңіз. Күріш төбесінің шетіне томат тұздығын жолақпен құйыңыз.