Толтырылған қызанақтар
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Қызанақ - мөлшері бойынша бірдей 8 жеміс. Тартылған ет, саңырауқұлақ немесе күріш - 300 гр. Шпик - 100 гр. Сорпа 1/4 кесе.
Сипаттамасы Томат жемістерін жуыңыз, қақпақтарын жоғарыдан кесіңіз, өзегін абайлап алыңыз. Фаршпен толтырыңыз, бірақ ең жоғарғы жағына дейін емес, себебі сұйықтық қайнатылған кезде шетінен асып кетеді. Қызанақтарды қақпақтармен жабыңыз. Содан кейін табаға салыңыз, бекон кесектерін салыңыз да, аздап сөндіріңіз. Жемістерден алынған өзектерді електен сүртіңіз және олардан сорпада томат тұздығын дайындаңыз. Бұл тұздықты қызанақтың үстіне құйып, дайын болғанға дейін қайнатыңыз