Уылдырық "Қызыл"
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер 2 орташа майшабақ, 2 пияз, 1 ас қасық. өсімдік майы, 1 ас қасық. томат тұздығы, 1 \ 2 ас қасық. жарма.
Сипаттамасы Майшабақты тазалаңыз, тұқымдарды алып тастаңыз, филені пиязбен бірге ет тартқыштан өткізіңіз. Майды және томат тұздығын қыздырыңыз, жарманы қайнатыңыз және қайнатыңыз, жұмсақ болғанша араластырыңыз. Салқын. Салқындатылған қоспаны тартылған майшабақпен араластырыңыз. Дәмі мен түсі бойынша ол қызыл уылдырыққа өте ұқсас болып шығады.