Құс етінен жасалған пудинг
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер 500 грамм құс еті (күркетауық, тауық еті), 2 тілім ескірген ақ нан, 4 жұмыртқа, мускат жаңғағы, 2 ас қасық. сары май, сүт немесе кілегей қасықтары. Тұздық үшін - 2 ас қасық. қасық май, 2 ас қасық. қасық ұн, 0,5 литр сорпа, 2 жұмыртқаның сарысы, 3 ас қасық. қаймақ қасықтары, лимон шырыны, 1 ас қасық. жасыл ақжелкен қасық.
Сипаттамасы Пісірілген құс етін сүтке малынған ораммен бірге ет тартқыштан өткізіп, жұмыртқаның сарысын, дәмдеуіштер мен шайқалған белки қосыңыз. Массаны бір сағатқа салыңыз. Майды ұнмен араластырыңыз, қыздырыңыз, тауық сорпасымен сұйылтыңыз, қайнатыңыз, сарысын араластырыңыз және баяу отта бір минут қайнатыңыз, дәміне қарай тұз бен бұрыш қосып, қайыққа құйыңыз да, майдалап туралған шөптерге себіңіз. . Қанша порцияға арналған: 6.