Кәмпиттер (алтын алқап)
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Қамыр: 2-2,5 кесе ұн, 200 г сары май немесе маргарин, 3 ас қасық. қаймақ қасықтары, 5 қайнатылған сарысы. Крем: 15O г сары май, 1 стакан қант, 3 ас қасық кілегей, 2 ас қасық какао. Себу үшін: 2 бума вафли. Толтыру үшін: жаңғақ немесе мейіз.
Сипаттамасы Қайнатылған сарысын жақсылап езіңіз, қаймақпен араластырыңыз, жұмсартылған майды құйыңыз, ұн қосыңыз. Алынған қамырды шамамен 30 бөлікке бөліп, әрқайсысының ішіне жаңғақ дәнін немесе мейіз жидегін салып, шарлар жасаңыз. Алтын қоңыр түске дейін пісіріңіз. Кремді дайындаңыз: какаоны қантпен сүртіңіз, кілегей құйыңыз. Майды қыздырыңыз, оны біртіндеп массаға қосыңыз, үздіксіз араластырыңыз, бәрін баяу отта қайнатыңыз және суытыңыз. Пісірілген суық шарларды кілегейге батырыңыз, үгітілген вафлиге ораңыз және бірнеше сағат бойы суыққа қойыңыз.