Треска шарлары
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер 500 г треска, 600 г картоп, 1-2 жұмыртқа, 1 ас қасық. сары май, тұз, бұрыш қасық, нанға арналған ұн, қуыруға арналған май.
Сипаттамасы (тағамдар: Американдық (АҚШ)) Қайнатылған тресканы теріден тазалаңыз, сүйектерді алып тастаңыз және балықты езіңіз (оны ет тартқыштан өткізуге болады). Содан кейін қайнатылған картоппен немесе картоп пюресімен араластырыңыз, жұмыртқа мен еріген сары майды қосып, тұз бен бұрыш қосып, алынған массадан шарлар жасаңыз. Шарларды ұнға салып, табада немесе пішінде қуырыңыз. Томат соусын немесе желкек соусын треска шарларымен бірге ұсыныңыз.