Сүттегі балықтан жасалған рулет
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Балық - 65 г, сүт - 20 г, жұмыртқа, пияз - 14 г, тұздыққа арналған ұн - 5 г, лимон шырыны - бірнеше тамшы, май -10 г, сүт - 150 г.
Сипаттамасы Балық филесін ет тартқыштан екі рет өткізіп, бұрыш, тұз, жұмыртқа қосып жақсылап араластырыңыз. Орамның пішінін жасаңыз, пергамент қағазға ораңыз, қайнаған сүтке салыңыз, дайын болғанға дейін пісіріңіз. Сүттен лимон қышқылы қосылған тұздықты дайындаңыз. Жасыл бұтақпен безендірілген қайнатылған картоппен бірге қызмет етіңіз.