Хейгенек (омлет) (тағамдар: түрікмен)
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Бидай ұны - 5 г
жұмыртқа - 3 дана. немесе жұмыртқа ұнтағы - 40 г
сары май - 10 г
сүт - 20 г
тұз.
жұмыртқа - 3 дана. немесе жұмыртқа ұнтағы - 40 г
сары май - 10 г
сүт - 20 г
тұз.
Сипаттамасы Ұнтақталған жұмыртқаны сүт, тұз, ұнмен араластырады. Масса маймен бірге ыстық табаға құйылады және пеште пісіріледі. Хейгенекті меланж немесе жұмыртқа ұнтағынан жасауға болады.
Ұқсас тағамдар
Как приготовить Хейгенек (омлет) (тағамдар: түрікмен) пошаговый рецепт с фото. Из продуктов вам понадобятся Бидай ұны - 5 г, жұмыртқа - 3 дана. немесе жұмыртқа ұнтағы - 40 г, сары май - 10 г, сүт - 20 г, тұз.. Полный рецепт вы найдете на нашем кулинарном сайте Mealy.kz