Картоп пюресі сорпасы - 2
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Гарнир үшін: ұн. - 10 г, сары май - 10 г, сүт - 100 г немесе кілегей - 75 г, жұмыртқа (сарысы) - 1/8 дана.
Сипаттамасы Ет немесе сүйек сорпасы - 350 г, картоп - 180 г, пияз және пияз - әрқайсысы 10 г.Майда туралған пиязды маймен құтқарыңыз, картоппен біріктіріңіз, машинада табақтарға кесіңіз де, дайын болғанға дейін сорпамен бірге жіберіңіз. Ақ тұздықты бөлек дайындаңыз. Сүзілген картопты сүзілген тұздықпен біріктіріп, сорпамен пюре сорпасының консистенциясына дейін сұйылтып, қайнатыңыз. Сорпаны дәміне қарай маймен дәмдеңіз. Гарнир үшін ұсақталған пиязды маймен бөлек құтқарыңыз. Қызмет көрсету кезінде гарнирді сорпаға салыңыз да, кішкене крутондарды бөлек беріңіз. Бұл сорпаны сүттегі кілегейлі сорпа түрінде дайындауға болады.