Ет қосылған гүлді қырыққабат сорпасы
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Сиыр еті - 57 г, сүйек - 150 г, сәбіз - 40 г, үй жануарлары - пияз, балдыркөк - 10 г, пияз - 20 г, гүлді қырыққабат - 125 г, шпинат (Жапырақтар) - 10 г, шөптер - 2 г. Сәбіз, ақжелкенді тілімдерге кесіңіз, пиязды тураңыз және бәрін сорпадан алынған маймен немесе маймен аздап құтқарыңыз, ыстық сорпамен біріктіріп, 10-15 минут қайнатыңыз, содан кейін кесектерге кесіңіз түсті қырыққабат және жұмсақ болғанша пісіріңіз, дәміне қарай сорпаны дәмдеңіз.