Шпинат пюресі сорпасы
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Ет сорпасы - 400 г, пияз - 20 г, сәбіз - 20 г, ұн - 20 г, май - 10 г, сүт - 100 г немесе кілегей - 75 г, жұмыртқа - 1/8 дана. Пиязды аздап құтқарыңыз. Шпинат жапырақтарын аз мөлшерде сорпада немесе суда пісіріңіз. Дайын шпинатты електен сүртіңіз. Ұнды құрғақ әдіспен құтқарыңыз. Бөлек, гарнир үшін кішкене текшелерге кесілген сорпада сәбізді қайнатыңыз. Сорпадан, шпинат сорпасынан және қуырылған ұннан ақ тұздықты дайындаңыз, оған пюре шпинатын, қуырылған пиязды қосып, 10-15 минут қайнатыңыз. Пісіру аяқталғаннан кейін сорпаны електен ағызып, пиязды сүртіңіз, содан кейін қайнатыңыз және жаңа піскен қияр пюресі сорпасы сияқты лимон мен маймен дәмдеңіз. Қызмет көрсету кезінде сәбізді сорпаға салыңыз. Бөлек, сіз крутондарға қызмет ете аласыз.