Цуккини пюресі сорпасы
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Ет немесе сүйек сорпасы - 350 г, цуккини - 130 г, пияз - 20 г, ұн - 15 г, май - 10 г, сүт - 100 г немесе кілегей - 75 г, жұмыртқа (Сарысы) - 1/8 дана., бұршақ дәндері - 20 г. Пиязды ұсақтап тураңыз, маймен аздап құтқарыңыз, туралған цуккиниді, аздап тұзды қосып, жабық ыдыста қайнатыңыз. Ақ тұздықты бөлек дайындаңыз. Бұршақ түйіршіктерін текшелерге немесе гауһар тастарға кесіп, гарнир үшін қайнатыңыз. Әйтпесе, сорпаны картоп пюресі сорпасы сияқты дайындаңыз және қызмет етіңіз. Бөлек, сіз кішкене крутондарға қызмет ете аласыз.