Томат-езбеден дайындалған сорпа-езбе
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты20 минут
Өнімдер
Сипаттамасы Ет сорпасы - 400 г, жаңа піскен немесе консервіленген бұршақ - 50 г, бидай ұны - 20 г, май - 10 г, сүт - 100 г немесе кілегей - 75 г, жұмыртқа (Сарысы) - 1/8 дана. Консервіленген бұршақты (Немесе бұршақ қалақшаларын) қайнатыңыз және сұйықтықпен бірге електен сүртіңіз, дайындалған ақ тұздыққа қосып, 15- 20 минут қайнатыңыз. Сорпаны жаңа піскен қияр пюресі сорпасы сияқты дәмдеңіз. Қызмет көрсету кезінде сорпаға қайнатылған бұршақ қосыңыз. Крутондарға бөлек қызмет етіңіз.