Түсті қырыққабат сорпасы - 2
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты5 минут
Өнімдер
Сипаттамасы Түрлі-түсті орамжапырақ - 80 г, пияз - 30 г, картоп - 80 г, консервіленген бұршақ - 20 г, сары май - 10 г, қаймақ - 10 г. Пиязды (Ақ бөлігін) ұзындығы 2,5 - 3 см кесектерге ұзынынан турап, аздап құтқарыңыз. сары маймен. Қайнаған сорпаға немесе суға текшелерге кесілген қыздырылған пиязды, гүлді қырыққабатты, картопты салыңыз. Пісірудің аяқталуына 5 минут қалғанда жасыл консервіленген бұршақ пен ақжелкен жапырақтарын қосыңыз. Сорпаны қаймақпен немесе жұмыртқа-сүт қоспасымен дәмдеуге немесе сүтпен дайындауға болады.