Бұршақ және бұршақ қосылған көкөніс сорпасы
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Рутабага - 60 г, пияз - 50 г, картоп - 60 г, жаңа бұршақ - 20 г, жаңа бұршақ дәндері - 20 г, шпинат немесе қымыздық, немесе салат - 10 г, май - 10 г, сүт - 200 г, аскөк. Рутабагаларды тілімдерге, пиязды тілімдерге бөліп, маймен бірге құтқарыңыз. Ыстық саңырауқұлақ сорпасына немесе көкөніс сорпасына қуырылған көкөністерді салып, қайнатыңыз, содан кейін тілімдерге кесілген картопты қосып, баяу отта 20-25 минут қайнатыңыз. Пісірудің аяқталуына 10-12 минут қалғанда жаңа піскен бұршақ, ромбтарға кесілген бұршақ дәндерін, ал 5 минуттан кейін туралған қымыздықты немесе шпинатты немесе салатты қосыңыз, сорпаны дәміне қарай ыстық сүт пен тұзбен дәмдеңіз.