Көкөністер мен қой еті қосылған сорпа
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Мөлдір қой сорпасы - 400 г, қайнатылған қой еті - 40 г, інжу арпа жармасы - 10 г, бұршақ дәндері - 40 г, сәбіз - 30 г, репа, рутабага - 10 г, ақжелкен, ақжелкен - 10 г, пияз - 10 г. Көкөністерді жоғарыда сипатталғандай етіп дайындаңыз. Інжу арпасын бөлек қайнатыңыз, пісіргеннен кейін қайнаған сумен мөлдір болғанша шайыңыз және бұршақ дәндерін қайнатыңыз. Қызмет көрсету кезінде табаққа қойдың бір бөлігін, көкөністерді, бұршақ дәндерін, жарманы салып, мөлдір сорпаны құйыңыз.