Көкөністер, жарма және қой еті қосылған сорпа
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Қой етінің сорпасы - 400 г, қайнатылған қой еті - 40 г, сәбіз - 15 г, репа - 10 г, ақжелкен - 5 г, ақжелкен - 5 г, бұршақ (бұршақ) - 50 г, шпинат немесе салат - 5 г, інжу арпа - 10 г. Текшелерге кесілген көкөністерді дайындаңыз. Інжу арпа мен жасыл бұршақ дәндерін қайнатыңыз, кесектерге кесіңіз. Қызмет көрсету кезінде табаққа майсыз пісірілген қой етінің бір бөлігін, көкөністерді, жармаларды, бұршақ дәндерін салып, мөлдір сорпаны құйыңыз.