Бұршақ қосылған қырыққабат сорпасы
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Ашытылған қырыққабат - 100 г, шошқа еті - 80 г, үрме бұршақ - 30 г, сәбіз - 20 г, ақжелкен - 5 г, пияз - 20 г, томат пюресі - 10 г, ас маргарині - 10 г, арпа жармасы - 10 г, қаймақ - 10 г, шөптер. Сұрыпталған және жуылған бұршақты дайындалған шошқа етімен бірге қазанға салыңыз, үстіне су құйып, пісіріңіз. Ет дайын болғанға дейін 30-40 минут бұрын алдын ала бұқтырылған қырыққабат пен көкөністерді салып, қырыққабат сорпасын қайнатыңыз, содан кейін арпа жармасын қосыңыз. Қырыққабат сорпасын дайын болғанға дейін пісіріңіз. Шошқа етінің бір бөлігімен және майдалап туралған шөптермен бірге қызмет етіңіз.