Консервіленген қырыққабаттан, бұршақтан және арпадан жасалған сорпа
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы шошқа еті қосылған жарма Шошқа еті - 100 г, бұқтырылған консервіленген қырыққабат - 60 г, үрме бұршақ - 20 г, арпа жармасы - 10 г, өсімдік майы - 10 г, сарымсақ - 2 г, қаймақ - 20 г, шөптер, тұз. Алдын ала суланған бұршақты, кесектерге кесілген шошқа етін салқын сумен жауып, бұршақ дайын болғанға дейін пісіріңіз. Арпа жармасын қосып, қырыққабат сорпасын дайын болғанға дейін пісіріңіз. Консервіленген бұқтырылған қырыққабатты салыңыз, қайнатыңыз және тұзбен езілген сарымсақпен дәмдеңіз. Қырыққабат сорпасына қаймақ пен шөптермен бірге қызмет етіңіз.