Консервіленген қымыздықтан жасалған жасыл қырыққабат сорпасы және
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы күріш пен өңделген ірімшік қосылған шпинат Күріш - 20 г, қымыздық пен консервіленген шпинат - әрқайсысы 30 г, пияз - 30 г, өсімдік майы - 10 г, өңделген ірімшік - 30 г, жұмыртқа - 1/2 дана., қаймақ - 20 г, шөптер, тұз. Күрішті қайнаған ет сорпасына немесе суға құйып, дайын болғанға дейін пісіріңіз. Содан кейін еріген ірімшікті, қуырылған пиязды қосып, ірімшік ерігенше өте баяу отта пісіріңіз. Содан кейін консервіленген қымыздық пен шпинатты салып, қайнатыңыз. Дайын қырыққабат сорпасын тұздап, қаймақпен дәмдеңіз, тік, майдалап туралған жұмыртқаны қосып, шөптерге себіңіз.