Суық жұмыртқасы бар жасыл қырыққабат сорпасы
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Қымыздық пен шпинат стилі - 75 г, картоп - 75 г, қияр - 40 г, жасыл пияз - 40 г, жұмыртқа - 1/4 дана., қаймақ - 30 г, қант - 5 г, лимон қышқылы, шөптер. Қымыздық пен шпинатты жоғарыда сипатталғандай етіп дайындаңыз. Картопты кішкене текшелерге кесіңіз, пісіріңіз және салқындатыңыз, сорпаны қырыққабат сорпасына қолданыңыз. Жасыл пиязды, қиярды және жұмыртқаны окрошкаға арналған ет сияқты дайындаңыз. Пюре қымыздық пен шпинатты картоп сорпасымен біріктіріп, салқындатылған қайнатылған суды қалыпты мөлшерде, қаймақ, тұз, қант және лимон қышқылын дәміне қарай, содан кейін қалған өнімдер мен аскөк қосыңыз.