Сәбіз пюресі сорпасы (Картопта)
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Ет немесе сүйек сорпасы - 350 г, сәбіз - 160 г, сары май - 10 г, сүт - 100 г немесе кілегей - 75 г, жұмыртқа (сарысы) - 1/8 дана., картоп - 60 г, бидай наны (үгінді) - 40 г, гарнирге арналған кішкене крутондар - 20 г.Сәбізді сәбіз пюресі сорпасы сияқты дайындаңыз. Аздап құтқарылған сәбізге жұқа тілімдерге кесілген картопты қосып, араластырыңыз, сорпаны құйыңыз және дайын болғанға дейін баяу отта қақпақпен пісіріңіз. Кішкене крутондарға бөлек қызмет етіңіз.