Рутабага пюресі сорпасы
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Ет сорпасы - 250 г, рутабага - 180 г, ұн - 10 г, сары май - 15 г, сүт - 150 г немесе ет сорпасы - 150 г, ұн - 20 г.Жұқа табақтарға кесілген рутабагаларды күйдіріңіз (1-2 минут), май (5 г) мен аз мөлшерде сорпаны салып, дайын болғанға дейін қақпақпен жабыңыз. Ақ тұздықты бөлек дайындаңыз. Рутабагаларды сүрту керек. Болашақта сорпаны жоғарыда айтылғандай дайындаңыз. Қызмет көрсету кезінде сорпаға күйдірілген ақжелкен жапырақтары мен кішкене крутондарды салыңыз. Бұл сорпаны басқаша дайындауға болады, атап айтқанда: рутабаганы жоғарыда айтылғандай дайындаңыз (аздап құтқарыңыз), оған картопты дәл осылай турап, сорпаның үстіне құйып, дайын болғанға дейін пісіріңіз. Массаны сүрткіш машинада сүртіңіз, содан кейін ыстық сүтті сорпаның қалыпты консистенциясына қосыңыз, қайнатыңыз және оттан алыңыз, дәміне қарай сары маймен дәмдеңіз. Сорпаны кішкене крутондармен бірге ұсыныңыз.