Тауық еті қосылған кәстрөлдегі көкөніс сорпасы
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты5 минут
Өнімдер
Сипаттамасы Ет сорпасы - 400 г, тауық еті - 70 г, сәбіз - 30 г, репа - 20 г, пияз - 15 г, балдыркөк - 10 г, савой қырыққабаты - 60 г, сары май - 5 г, крутон - 20 г. Кәстрөлге бұрын күйдірілген шикі тауықтың бір бөлігін, тілімдерге кесілген сәбізді, шалқанды, пиязды, балдыркөкті, савой қырыққабатын салыңыз. Кәстрөлді көкөністермен ыстық мөлдір ет сорпасымен құйыңыз, еріген сары майды құйыңыз (Тұнба жоқ), ыдыстарды қақпақпен жауып, пешке 35-45 минутқа қойыңыз. Сорпаны жабық ыдыста ұсыныңыз. Кішкене тілімдерге кесілген бидай нанынан жасалған крутондарға бөлек қызмет етіңіз.