Ұнтақталған алмұрт пюресі сорпасы
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Топырақ алмұрт - 210 г, сәбіз (Гарнир үшін) - 30 г, Ет немесе сүйек сорпасы - 350 г, , пияз - 10 г, гарнир үшін: ұн - 10 г, сары май - 10 г, сүт - 100 г немесе кілегей - 75 г, жұмыртқа (Сарысы) - 1/8 дана. Ұнтақталған алмұрт сорпасы картоп пюресі сорпасы сияқты дайындалады. Бөлек, гарнир үшін текшелерге кесілген сәбізді жіберіңіз, оны қызмет еткен кезде табаққа салыңыз. Бұл сорпаны сүттегі кілегейлі сорпа түрінде дайындауға болады.