Түсті қырыққабат омлеті қосылған сорпа
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Ет немесе тауық сорпасы - 400 г, гүлді қырыққабат (гарнир үшін) - 75 г, жасыл, омлет үшін: гүлді қырыққабат - 25 г, тұздық - 10 г, жұмыртқа - 1/2 дана., сүт немесе кілегей - 15 г, май - 1 г. Гүлді қырыққабат пюресін орташа қалыңдықтағы сүт тұздығымен біріктіріп, сүт немесе кілегей, шикі жұмыртқаның сарысын, тұз қосып, омлетті жоғарыда сипатталғандай бөліктерге бөліп дайындаңыз. Бөлек, туралған гүлді қырыққабат түйіршіктерін пісіріп, ақжелкен жапырақтарын күйдіріңіз. Қызмет көрсету кезінде табаққа омлет, гүлді қырыққабат, шөптерді салып, мөлдір сорпаны құйыңыз. Сондай-ақ, спаржа омлетін дайындауға болады.