Құрама омлет қосылған сорпа
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Ет, тауық еті немесе аң сорпасы - 400 г, омлет үшін: сәбіз - 30 г немесе жасыл бұршақ - 36 г, немесе шпинат (Жапырақтар) - 30 г, жұмыртқа - 1/2 дана., сүт, кілегей немесе сорпа - 25 г, сары май - 4 г, қант - 1 г. Сәбіз пюресі немесе шпинаттан немесе жасыл бұршақтан шикі жұмыртқамен араластырыңыз, сүт, кілегей немесе сорпаны қосыңыз, массаны араластырыңыз және електен сүртіңіз. Массаны тұз бен қантпен дәмдеңіз, қалыптарға құйыңыз және омлетті дайындаңыз. Қызмет көрсету кезінде омлетті табаққа салыңыз да, мөлдір сорпаны құйыңыз. Сондай-ақ, сүтті немесе кілегейді сорпамен алмастыра отырып, сорпаны томат пастасы омлетімен дайындауға болады.