Омлет пен вермишель қосылған сорпа
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Ет немесе тауық сорпасы - 400 г, вермишель - 20 г, омлет үшін: тауық бауырының пюресі - 25 г, сүт сорпасы немесе тұздық - 15 г, жұмыртқа - 1/2 дана., май - 10 г. Омлетті бауырмен бірге қалыптарда пісіріңіз. Вермишельді қайнатыңыз. Жоғарыда сипатталғандай жұмыртқаның сарысы бар омлетті дайындауға болады. Қызмет көрсету кезінде табаққа омлет, вермишель салыңыз да, мөлдір сорпаны құйыңыз.
Ұқсас тағамдар
Как приготовить Омлет пен вермишель қосылған сорпа пошаговый рецепт с фото. Полный рецепт вы найдете на нашем кулинарном сайте Mealy.kz