Ботвинья
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Бекіре немесе бекіре бекіресі - 93 г, немесе ақ балық балығы - 30 г, немесе шаяндар - 35 г, нан квасы - 350 г, шпинат - 70 г, қымыздық - 40 г, жасыл пияз - 20 г, салат - 25 г, қияр - 65 г, желкек (Тамыр) - 15 г, шаян - 1 дана., лимон (қабығы) - 1/15 дана., қант - 5 г, шөптер. Ботвиньяны белуга, бекіре, көксерке немесе ақ балық пен бекіре балықтарымен, сондай-ақ консервіленген шаяндармен дайындайды. Балықты пісіріп, суытыңыз. Шпинат пен қымыздықты бөлек қайнатыңыз, содан кейін пюре алыңыз. Қиярды қысқа жолақтарға кесіңіз, желкек үккіштен өткізіңіз, пиязды тураңыз. Шпинат пен қымыздық пюресін біріктіріп, оған тұз, қант, лимон қабығын қосып, кваспен сұйылтыңыз. Қызмет көрсету кезінде шыңдарды ыдысқа немесе табаққа құйыңыз. Балықты бөліктерге бөліп, табаққа салыңыз, жаңа қияр, жасыл пияз, желкек, аскөкпен безендіріңіз. Балыққа қатерлі ісік мойындарын салып, ыдысты салатпен безендіріңіз. Бөлек, салат ыдысында тағамдық мұз кесектерін ұсыныңыз. Ұқсас технологияны қолдана отырып, сквошты кальмармен, крилл етімен немесе теңіз қырыққабатымен 0,2 кг қайнатылған кальмар филесі, қайнатылған теңіз қырыққабаты еті немесе қайнатылған балмұздақ негізінде пісіруге қажетті өнімдерді пайдалана отырып дайындауға болады. крилл еті.