Провансальдық бифштекс
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер 160 г бұзау еті, 150 г жаңа саңырауқұлақтар, 1/2 жұмыртқа, 5 г ұн, 7 г май, бұрыш, тұз.
Сипаттамасы Жаңа саңырауқұлақтар тазартылады, жуылады, қайнатылады, майдалап туралады және ет тартқыштан өткізілген бұзау етімен біріктіріледі, жұмыртқа, тұз, қара бұрыш қосылады. Тартылған ет мұқият қағылады. Содан кейін ұзын пішінді стейктер кесіліп, ұнға пісіріледі және маймен қыздырылған табада қуырылады. Гарнирге қайнатылған көкөністер беріледі.