"ГЕРЛА" ШҰЖЫҒЫ (5 кг-ға)
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Шошқа етінің целлюлозасы - 5 кг
тұз - 100 г
нитрат - гд
сарымсақ - 30 г
бұрыш - 20 г
ұнтақталған қызыл бұрыш (тәтті) - 20 г
аш ішек.
тұз - 100 г
нитрат - гд
сарымсақ - 30 г
бұрыш - 20 г
ұнтақталған қызыл бұрыш (тәтті) - 20 г
аш ішек.
Сипаттамасы Ішекті жақсылап шайып, суық суға қалдырыңыз. Етті сіңірлерден тазалаңыз және екі бөлікке бөліңіз. Бір бөлігін өте ұсақ елеуішпен ет тартқыштан, ал екінші бөлігін қалыпты елеуішпен ет тартқыштан өткізіңіз. Дәмдеуіштерді қосып, екі бөлікті бірге араластырыңыз. Жіңішке ішектерді тартылған етпен толтырыңыз, бір күн бойы сызбада құрғатыңыз және 2 күн бойы салқын түтінмен ыстаңыз. Қараңғы және салқын, жақсы желдетілетін жерде 3 апта бойы сақтаңыз.
Ұқсас тағамдар
Как приготовить "ГЕРЛА" ШҰЖЫҒЫ (5 кг-ға) пошаговый рецепт с фото. Из продуктов вам понадобятся Шошқа етінің целлюлозасы - 5 кг, тұз - 100 г, нитрат - гд, сарымсақ - 30 г, бұрыш - 20 г, ұнтақталған қызыл бұрыш (тәтті) - 20 г, аш ішек.. Полный рецепт вы найдете на нашем кулинарном сайте Mealy.kz