Құрғақ шұжық
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Шошқа етінің целлюлозасы - 4
5 кг
сальник-1 кг
тұз-100 г
нитрат - 7 г
сарымсақ - 20 г
бұрыш - 20 г
дәмді - 5 г
қой ішектері.
5 кг
сальник-1 кг
тұз-100 г
нитрат - 7 г
сарымсақ - 20 г
бұрыш - 20 г
дәмді - 5 г
қой ішектері.
Сипаттамасы Ішекті жақсылап шайып, суық суға қалдырыңыз. Етті шошқа майымен бірге ет тартқыштан ірі електен өткізіп, дәмдеуіштермен жақсылап араластырып, қойдың ішегін тартылған етпен толтырыңыз. Сызбада құрғатыңыз және 2-3 күн бойы салқын түтінмен ыстаңыз. Бір ай бойы суық және жақсы желдетілетін жерде іліп қойыңыз.
Ұқсас тағамдар
Как приготовить Құрғақ шұжық пошаговый рецепт с фото. Из продуктов вам понадобятся Шошқа етінің целлюлозасы - 4,5 кг, сальник-1 кг, тұз-100 г, нитрат - 7 г, сарымсақ - 20 г, бұрыш - 20 г, дәмді - 5 г, қой ішектері.. Полный рецепт вы найдете на нашем кулинарном сайте Mealy.kz