Ұнтақталған қызыл бұрыш қосылған шұжық
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Майсыз шошқа еті-3 кг, шошқа майы-2 кг, тұз-120 г, ұнтақталған бұрыш - 20 г, сарымсақ - 30 г, ұнтақталған қызыл бұрыш - 20 г, аш ішек.
Сипаттамасы Ішекті жақсылап шайып, суық суға қалдырыңыз. Етті шошқа майымен бірге ет тартқыштан ірі електен өткізіп, оған тұз, ұнтақталған бұрыш, ұсақталған сарымсақ қосыңыз. Фаршты бір күн бойы суық жерге қойыңыз, содан кейін дайындалған шошқа ішектерін онымен толтырыңыз. Шұжықпен қызыл түске боялғанша жылы түтінмен ыстаңыз.