Матвеев стиліндегі майшабақ
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер майшабақ 1 дана. сүзбе 250 г. қаймақ 1/2 кесе жасыл пияз ірімшігі 50 г.
Сипаттамасы Майшабақты сүйектен тазалаңыз (бәрінен жақсырақ) және ет тартқышта ұнтақтаңыз. Ет тартқыштан және сүзбеден өткізіп, майшабақпен араластырыңыз және алынған массаны қайтадан бұраңыз. Қаймақ пен бір ас қасық туралған жасыл пиязды қосыңыз, бәрін жақсылап араластырыңыз. Тіскебасарды табаққа салыңыз, үгітілген ірімшікті майдалап туралған жасыл пиязға себіңіз.