Архангельск тіліндегі зраздар
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер 700-800 г треска филесі, 2 ас қасық нан үгіндісі, дәміне қарай тұз, ұнтақталған бұрыш. Тартылған ет үшін: жаңа саңырауқұлақтар 200 -250 г (ақ немесе шампиньон саңырауқұлақтары), сары май 6 ас қасық, жасыл пияз 2 ас қасық майдалап туралған, жұмыртқа 2 қатты пісірілген, дәміне қарай тұз.
Сипаттамасы Треска филесін ет тартқыштан өткізіп, тұз, бұрыш қосып дәмдеңіз, араластырыңыз және пирожныйларға бөліңіз. Фаршты дайындаңыз: саңырауқұлақтарды тілімдерге кесіңіз, майға қуырыңыз, тұз, жасыл пияз, туралған жұмыртқа араластырыңыз. Фаршты пирожныйларға салыңыз, зраз пішінін салыңыз, нан үгіндісі мен тостқа әдеттегідей етіп салыңыз. Бұқтырылған қырыққабатпен бірге қызмет етіңіз, үстіне еріген сары май құйыңыз.